post

Plus – Huls van den Nieuwboer

Wij, van Plus Huls van den Nieuwboer, zorgen ervoor dat u als klant voor de volle honderd procent tevreden bent. Daarom staan wij garant voor:

  • meer Aandacht
  • meer Voordeel
  • meer Vers
  • meer Duurzaam

Wij helpen u graag boodschappen doen, geen vraag is ons te veel, geen moeite te groot. Heeft u een vraag, speek dan een van onze medewerkers aan. Zij helpen u graag verder.

Natuurlijk kunt u voor veel meer services bij ons terecht. Bezoek onze  winkel en we leggen u het graag uit.

Voordeel

De prijzen bij PLUS zijn gegarandeerd scherp. Elke dag weer krijgt u voordeel met de scherpste aanbiedingen en unieke PLUS acties. Schrijf u in voor de PLUS nieuwsbrief of houdt uw brievenbus in de gaten voor onze folder.

Vers

Zoals u wellicht weet halen wij, als het maar even kan, de versproducten uit de buurt, waardoor we de schakel tussen teler en u zo kort mogelijk houden. Daarom vindt u bij PLUS meer verse en lekkere producten.

Duurzaam

De natuur en een positieve bijdrage leveren aan de samenleving zijn voor ons erg belangrijk. Wij zijn daarom ook trots dat wij als PLUS het grootste assortiment biologische producten hebben. PLUS verkoopt alleen Fairtrade bananen en streeft ernaar dat de vis die verkocht wordt, zo veel mogelijk duurzaam gevangen of gekweekt is.

En… PLUS heeft een groot assortiment eigen merk producten die met de grootste zorg voor u zijn samengesteld.

Kortom, PLUS geeft meer en we hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten.