post

Geen publiek bij trainingen en wedstrijden

Gisteren is bekendgemaakt dat voor de komende weken geen publiek welkom is bij onze wedstrijden en trainingen. Dat is voor ons allemaal een enorme tegenvaller. Maar gelukkig mogen we nog volleyballen.

De maatregelen moeten ervoor zorgen dat de besmettingscijfers omlaag gaan. We brengen momenteel de gevolgen van deze maatregelen in kaart en komen hier in de komende dagen via onze website bij je op terug.

Wel is duidelijk dat het Oktobervest niet door gaat. Ook is er helaas geen publiek welkom bij ons Europese debuut. Dat hadden we ons natuurlijk anders voorgesteld en is een enorme teleurstelling. We keken er ontzettend naar uit, net als vele anderen, om er in een volle Veste een mooie volleybalavond van te maken. Door veel mensen is achter de schermen keihard gewerkt om dit te realiseren. En daar zijn we ontzettend trots op.

De wedstrijd zal wel gespeeld worden en is te live te bekijken via RTV Oost. Ook zal daar later een ruime samenvatting te zien zijn van deze unieke wedstrijd. Blijf op de hoogte van alle details via de socials van @apollo8dames1: Facebook en Instagram.

Heb je een kaartje gekocht? Dan heb je natuurlijk recht op teruggave van geld wat je voor het kaartje hebt betaald. In de komende dagen volgt hierover meer informatie op www.apollo8.nl/europacup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.