post

Een nieuw hoofdstuk voor Apollo 8: Voorzitter Martin Reesink neemt afscheid met trots en dankbaarheid

Met gemengde gevoelens kondigt Martin Reesink, voorzitter van volleybalvereniging Apollo 8 uit Borne het besluit aan om na negen jaar zijn functie neer te leggen en zich niet opnieuw herkiesbaar te stellen.  Een moeilijke, maar belangrijke beslissing “Na vele jaren met veel plezier en toewijding voorzitter te zijn geweest van Apollo 8, heb ik besloten om mij niet opnieuw herkiesbaar te stellen. Dit is geen besluit dat ik licht heb genomen, maar ik geloof dat het tijd is om het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter die Apollo 8 met frisse energie en nieuwe ideeën verder kan brengen,” aldus Martin Reesink. 

Samen veel bereikt

Onder zijn leiding heeft Apollo 8 zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. De vereniging beschikt nu over een prachtige hal, een topsportklimaat, een groot aantal vrijwilligers en een groeiende achterban. Deze ontwikkelingen zouden niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet en passie van alle leden, vrijwilligers, sponsors en supporters. Apollo 8 is uitgegroeid tot een inspirerende vereniging, en er is nog veel potentie voor verdere groei en successen. 

Dankbaar en trots

Bij Apollo 8 draait het om meer dan alleen volleybal. Vriendschappen, topsport en plezier gaan hand in hand, en voor Martin Reesink is Apollo 8 erg speciaal. Een groot deel van zijn gezin volleybalt of is actief binnen de vereniging. “Toen ik startte als voorzitter, was ik trots op Apollo 8. Nu ben ik alleen maar trotser. Ik wil iedereen bedanken voor de onvergetelijke momenten, het vertrouwen en de hartelijke samenwerking”. 

Actief als vrijwilliger

Het bestuur van de Bornse vereniging zal starten met het zoeken naar een geschikte opvolger die de waarden en visie van de vereniging zal voortzetten. Hoewel Martin Reesink een stap terug doet als voorzitter, blijft hij actief als vrijwilliger binnen Apollo 8. “Ik zal wat meer naar de achtergrond gaan, maar ik blijf als vrijwilliger actief bij Apollo 8. Vanzelfsprekend!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.