post

Djopzz tekent voor Apollo 8

Op de valreep van het jaar zetten donderdagmorgen Apollo 8 en Djopzz hun handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar. De Bornse volleybalvereniging en het Zwolse uitzendbureau (met overigens ook een vestiging in Almelo) bekrachtigden daarmee hun beider inzet om sport, vitaliteit en talentontwikkeling tot kern van hun partnerschap te maken. Djopzz is overigens ook nu al sponsor van collega-eredivisionist Regio Zwolle Volleybal en enkele andere sportverenigingen.

‘Samen iets doen, daar geloof ik in’

Eric Krabbe, eigenaar van het uitzendbureau, ziet Apollo 8 als een uitgelezen partner voor een toekomstige samenwerking. “Het gaat om bezieling” zegt hij. “Samen iets doen, daar geloof ik in.” Het is ook de kern van de visie die hij binnen zijn onderneming hanteert. “We zijn goed in het zoeken en vinden van mensen en willen er zijn voor werkgever én werknemer. Wij merken dat onze opdrachtgevers, door op een andere manier naar hun flexibele schil te kijken, talent kweken en aan zich binden. Die lijn kun je ook naar Apollo 8 doortrekken.”

Voorzitter Martin Reesink van de Bornse volleybalvereniging bevestigt de overtuiging van zijn nieuwe sponsor. “Als vereniging zitten wij ook in een opbouwfase. We merken dat onze maatschappelijke rol daarbij heel belangrijk is. In feite zijn we heel klein begonnen en inmiddels ook een heel eind gekomen, maar nu is het vooral zaak dit alles vast te houden en mensen en partijen aan ons te blijven binden. Terugkijkend op afgelopen jaar kan ik alleen maar heel trots zijn, denk alleen maar aan ons Europese avontuur. En ook komend jaar zal weer belangrijk voor ons worden. Het is mijn passie om hier met heel veel enthousiaste mensen verder handen en voeten aan te geven.”
 

Op de bovenste foto links Dirk Huising, bij Apollo verantwoordelijk voor de scheidsrechterbegeleiding en lid van de sponsorcommissie, samen met Eric Krabbe, eigenaar van Djopzz.

@BorneBoeit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.