post

Dames 1 snel klaar met Peelpush

Dames 1 won op zaterdag 26 maart in drie sets van Peelpush. In Borne werd eenvoudig gewonnen van de bezoekers uit Meijel.

Na de overwinning op Eurosped speelde Apollo 8 een thuiswedstrijd tegen Peelpush uit Meijel. Het krachtsverschil tussen de nummer drie van de ranglijst en de nummer acht was groot. De bezoekers wisten in alle drie de sets niet boven de twintig punten te komen (25-17, 25-17, 25-12) waardoor de thuisploeg een snelle overwinning boekte. Door de overwinning verstevigt Apollo 8 de derde positie met 47 punten uit 22 wedstrijden. Apollo 8 heeft zich al geplaatst voor de play-offs.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Frank Oortwijn.

Scherp begin

‘We begonnen de wedstrijd scherp met veel servedruk’, reageert Eline Gommans. ‘Hierdoor wisten we blokkerend ook veel druk te zetten. We hebben vervolgens de hele wedstrijd aanvallend en verdedigend goed spel neergezet en hierdoor alle punten in Borne weten te houden’.

Overtuigende overwinning

‘Een overtuigende overwinning’, vult trainer Bart Oosting aan. ‘Vanaf het begin gaven we Peelpush geen kans om in de wedstrijd te komen. Dat vergt concentratie en dat hebben de meiden goed gedaan’.

Uitwedstrijd

Zaterdag 2 april speelt Apollo 8 een uitwedstrijd tegen Draisma Dynamo. De wedstrijd begint in het Omnisport in Apeldoorn om 20.00 uur. De wedstrijd is ook te bekijken via livestream Dames 1 – Apollo 8.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.