post

Bijeenkomst ereleden Ecare Apollo 8

Sinds de oprichting van volleybalvereniging Apollo 8 in 1969 zijn er negen personen tot erelid verkozen vanwege hun grote inzet die zij hebben geleverd om Ecare Apollo 8 (heden verbonden met sponsornaam) te laten worden tot de gezellige en grote, bijna 400 leden tellende, vereniging die ze nu zijn.

Afgelopen zaterdag, 30 november, kwamen deze negen ereleden voor het eerst bij elkaar om gezamenlijk de wedstrijden van dames 1 en heren 1 te bekijken, maar ook om onderling bij te praten onder het genot van een hapje en drankje. Het was voor een aantal leden jaren geleden dat ze elkaar gesproken hadden, want verreweg de meeste ereleden spelen niet meer en na hun actieve periode als volleyballer en/of als kaderlid, is ieder zijn of haar eigen weg ingeslagen. Een aantal ereleden zijn echter nog steeds actief binnen de club in diverse hoedanigheden, zoveel kennis en ervaring binnen de groep ereleden blijft natuurlijk niet geheel onbenut door de club. Al met al dus een bijzondere dag voor henzelf en voor Ecare Apollo 8, temeer omdat op deze dag de dames wonnen en de heren een wedstrijdpunt konden meepakken.

Op de foto v.l.n.r.:
Erevoorzitter Wolter van Tarel, ereleden Gerrit Gierveld, Ineke van Tarel, Resi Loohuis, Henk Lenting, Ans Buijvoets, Gerrit Teusink, Herman Geerlings en Nico Gerritsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.