post

Autobedrijf Zuithof redder in nood voor Ecare Apollo 8

Direct tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen sloeg er al een bom in bij de Bornse volleybal dames. Spelverdeelster Esmee Knuif liep een zwaar gekneusde elleboog op en raakte hierdoor een ruime 6 weken uit de running. Om een rol van betekenis te blijven spelen in de Topdivisie moest er een alternatief gevonden worden. De spoeling van kwalitatief goede spelverdeelster is echter zeer dun. Tel daarbij op dat de meeste speelsters zelf net op hun plek zitten bij andere ploegen en de nood begon hoog te worden bij de ploeg van de trainers Oosting.

Via het eigen netwerk kwamen de heren echter terecht bij Katie Holthausen. Zij was als Australische sinds september komen te wonen in Netterden, 20 kilometer onder Doetinchem. Tot drie jaar geleden kwam zij nog uit op het hoogste niveau in Australische in de staat Brisbane en aansluitend is zij actief geweest op het hoogste niveau beachvolleybal in Australië. Voor Ecare Apollo 8 kon zij het ontstane gat prima invullen voor de blessureperiode van Esmee.

Omdat Netterden niet om de hoek ligt, moest er echter wel een oplossing bedacht worden voor deze reisafstand. De Bornse vereniging mag zich echter gelukkig prijzen met autobedrijf Zuithof als sponsor in haar gelederen. Zij waren namelijk bereid om gedurende de periode dat Katy kwam invallen een auto ter beschikking te stellen.

Om Zuithof te bedanken hebben we namens dames 1 een teamfoto langs gebracht met handtekeningen en een mooie bos bloemen. Maar het mooiste cadeau is misschien nog wel dat de dames, mede door de inbreng van Katy, zich bij de laatste zestien in de Nationale beker hebben geplaatst.
De eerstvolgende bekerwedstrijd is Autobedrijf Zuithof dan ook tot eervolle balsponsor uitgeroepen. Deze wedstrijd is op 26 nov om 19.30 uur in de Bornse Veste tegen Eredivisionist Peelpush.

Autobedrijf Zuithof

Reacties “Autobedrijf Zuithof redder in nood voor Ecare Apollo 8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.