post

Antoinette Posthuma blijft: Ecare Apollo 8 heeft selectie rond

Ook komend volleybalseizoen zal Antoinette Posthuma te zien zijn bij volleybalvereniging Ecare Apollo 8 uit Borne. Met haar aanblijven heeft de Bornse formatie de selectie voor komend seizoen rond. De spelersgroep bestaat hiermee uit dertien speelsters.

Na lang twijfelen besloot Antoinette Posthuma ook komend seizoen te blijven volleyballen voor Ecare Apollo 8. Het wordt haar derde seizoen voor de nieuwe eredivisionist. “ Na het kampioenschap in de Topdivisie kreeg ik vanuit het team en de vereniging regelmatig de vraag: je blijft toch nog wel een jaar? Ik heb er lang en goed over nagedacht en besloot toch om te verlengen. Omdat ik nog steeds met veel plezier volleybal heeft me dit ervan overtuigd om er nog een jaar bij achteraan te plakken. Ik wil mijn eredivisie-ervaring gebruiken om dit over te brengen op de jonge meiden. Samen met Jeanine Stoeten hebben we denk ik een goede mix van ervaring en talent in ons team. Ik kijk er naar uit om nog een jaar te knallen”, aldus Antoinette Posthuma.

Na het vastleggen van Jeanine Stoeten kunnen trainers Thijs en Bart Oosting melden dat de selectie voor het eerste seizoen in de eredivisie nu definitief rond is. “We zijn uiteraard zeer verheugd dat Antoinette heeft besloten om nog een jaar bij Ecare Apollo 8 te volleyballen. Ze kan met haar ervaring op cruciale momenten een wedstrijd doen kantelen en zorgt voor balans in het team. We hebben naast eredivisie-ervaring  in de selectie ook een aantal talentvolle speelsters. De jonge meiden kunnen veel leren van Antoinette en Jeanine. Niet alleen in tactisch- en technisch opzicht, maar ook buiten het veld. Als teamplayers en als mens. We hebben de selectie nu rond en het staat als een huis. We hebben vertrouwen in ons debuut in de eredivisie”.

De selectie van Ecare Apollo 8 bestaat uit: Ilona ter Avest, Emma Bredewoud (nieuw) Laury Donker, Lieke Hilgenberg, Rinske Hofstee, Juliët Huisman, Esther Huls, Carlijn Koebrugge (nieuw)Benthe Olde Rikkert,  Antoinette Posthuma, Manon van ’t Rood, Marlon Stevelink en Jeanine Stoeten (nieuw).

Reacties “Antoinette Posthuma blijft: Ecare Apollo 8 heeft selectie rond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.