post

Einde seizoen 2014-2015 en afscheid ’t Wooldrik

Afgelopen zaterdag is er op waardige wijze afscheid genomen van ‘onze’ sporthal ’t Wooldrik. Met een volle bak aan publiek was er sprake van een Super Saturday met vele jeugdwedstrijden en als afsluiter de laatste wedstrijden van Heren 1 en Dames 1. Tijdens het eindfeest werd namens voorzitter Cor de Vos met onderstaande (samengevatte) toespraak afscheid genomen van ’t Wolldrik en het seizoen.

Na de toespraak van voorzitter Cor de Vos, kwamen Jos Brangert van de activiteiten commissie en Marc van Harten van de sponsor commissie nog aan het woord. Met het naar voren halen van onze sportcafé beheerder Willem (Ria was helaas afwezig) werd Willem bedankt voor alle mooie jaren. Een fotopresentatie hielp ons daarbij nog even herinneren hoe bijzonder de afgelopen jaren waren bij Willem en Ria. Een met dankzegging van de hele vereniging ontving Willem een drankje en bloemetje. Vervolgens werd er door vele leden voor de laatste keer tot in de kleine uurtjes door gefeest in het sportcafé van ’t Wooldrik.

En dan zeggen ze dus, gelukkig hebben we de foto’s nog. Kijk in ons foto-album voor deze laatste dag in ’t Wooldrik.

 

(samenvatting toespraak voorzitter Cor de Vos)

Nog 1 bekerfinale van Jongens A1 op 16 mei tegen Jongens A1 Twente ’05 en we kunnen ons weer voorbereiden op een nieuw seizoen in onze nieuwe sporthal de Veste. We hebben echter met de nieuwe sporthal nog niet genoeg ruimte en blijven daarom op beperkte schaal gebruik maken van ’t Wooldrik.
In het nieuwe seizoen komen, zoals het er nu voorstaat, een aantal nieuwe teams bij en het zou zo maar kunnen dat we nog een extra speeldag bij nodig gaan hebben.

Ook dit seizoen zijn er weer een aantal teams Kampioen geworden:
Bij de mini’s 4.1, 4.3, 6.2, en 6.4.
Bij de jeugd meisjes C3 en de jongens van B1
Bij de senioren D2
Over de resultaten van de recreanten is op dit moment nog niets bekend en het ziet er niet naar uit dat er hier nog kampioenen uit voorkomen.

Voor een nieuw seizoen zijn er altijd een aantal vrijwilligers vacatures. Vrijwilligers zijn nodig om de vereniging in stand te houden en kwaliteit te leveren. Binnenkort zullen we de vacatures in kaart brengen. Meldt je aan en wacht niet tot je gevraagd wordt.

Evenals in andere jaren zijn er in het voorbije seizoen weer een aantal succesvolle acties gehouden. Zo is weer de inmiddels traditionele kerststollen verkoop gehouden en kunnen de IJZEREN HEINEN ook weer op een zeer geslaagde oud ijzer actie terug kijken.
De sponsorcommissie is druk doende sponsoren te vinden die er mede voor zorgen dat we genoeg vet op de botten houden. Ik roep iedereen hier aanwezig op hierin mee te denken. Vorig jaar heb ik jullie al gewezen op het bestaan van onze “Vrienden van Apollo”? Misschien hebben jullie wel vrienden die ook onze vriend willen worden.
In het komende seizoen zetten we het Technisch beleid beter op de kaart. Er zijn een aantal zeer deskundige trainers aangetrokken die het beleid mede gaan uitzetten en wat misschien nog wel belangrijker is, het beleid bewaken.
Laten we er met elkaar aan werken dat het seizoen 2015-2016 opnieuw een succesvol seizoen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.