Regiotraining

In seizoen 2016-2017 zijn de Regiotrainingen de Veste ontstaan, doordat de Nevobo zich ging richten op een smallere selectie talenten en er nog steeds in en rond Borne een grote groep jongens en meiden waren die graag op zondagochtend hun techniek bijschaafden. Het eerste seizoen was een overweldigend succes, met maar liefst 75 deelnemers.

In seizoen 2017/2018 zetten we als organisatie de puntjes op de i en nodigen we wederom alle enthousiaste volleyballers uit om op zondagochtend in de Veste te komen trainen. De trainingen zijn voor speelsters van verschillende verenigingen die graag extra trainen. De regiotrainingen zijn vooral gericht op de ontwikkeling bij individuele speelsters. De trainingen zullen worden gegeven door gediplomeerde trainers die ook actief zijn bij verenigingen buiten Apollo 8. Buiten de organisatie staat het dus los van de vereniging.

De trainingen vinden plaats op verschillende zondagen in sporthal ‘de Veste’ te Borne. In totaal zal het gaan om een achttiental trainingen. In tegenstelling tot het eerste seizoen, trainen we in een viertal niveaugroepen. Opgave vindt ook plaats voor een niveaugroep, waarbij leeftijd ondergeschikt is:

Niveau 1: C – jeugd of gelijkwaardig

Niveau 2: C – jeugd (CMV spelend in de C – competitie)

Niveau 3: CMV 5/6 niveau

Niveau 4: CMV 3/4 niveau

De trainingen duren voor alle groepen 2 uur. Deelname aan de Regiotrainingen betekent deelname voor een heel seizoen en hiervoor vragen wij een bijdrage van € 185,-. De kosten zijn inclusief het trainingsshirt en enkele volleybalgerelateerde activiteiten gedurende het seizoen.

De eerste training zal plaatsvinden op zondag 1 oktober en wel van 9.00-11.00 uur voor de CMV-groepen en van 11.00-13.00 uur voor de C-groepen. We streven ernaar in de eerste training een beeld te krijgen van wat iedere speler kan en hem/haar uitsluitsel te geven of hij/zij in de groep past.

Selectie kan nodig zijn, indien de trainingsgroepen onze trainingscapaciteit overschrijden. Breng uw zoon/dochter hiervan dus van op de hoogte!

Tijdens de tweede training, op 8 oktober, proberen onze trainers de definitieve niveaugroepen samen te stellen. Uiteraard kan het in een enkel geval zo zijn dat uw zoon/dochter gedurende het seizoen een groep doorschuift.

Opgave voor de regiotrainingen is mogelijk tot 15 september 2017. U ontvangt hiervan een bevestiging. In de week na 15 september ontvangt uw zoon/dochter uitnodiging voor de eerste training. Tijdens de eerste training(en) verstrekken we meer informatie over de trainingsdata, bijeenkomsten voor ouders en zijn we beschikbaar voor vragen.

Uw opgave kunt u per e-mail sturen naar regiotrainingendeveste@gmail.com. Uw contactpersonen achter dit e-mailadres zijn Marianne van der Berg en Marlon ten Broeke.

 

De mail moet voorzien zijn van de volgende informatie:

– Naam vereniging

– Plaats vereniging

– Geslacht deelnemer

– Geboortedatum deelnemer

– Niveau (volgens indeling bovengenoemd)

– Voornaam/ tussenvoegsel/ achternaam

– Adres/postcode/woonplaats

– Telefoon thuis/mobiel

– E-mailadres

– Indicatie van shirtmaat (t.b.v. reservering aantallen shirts – een pas-sessie volgt tijdens de eerste trainingen)

Trainingsschema Regiotrainingen De Veste 2017 – 2018

DatumTrainingOmschrijving
01-oktTraining 1 selectieMarlon/Marianne
08-oktTraining 2
15-oktTraining 3Ouderbijeenkomst
Shirts passen
22-oktherfstvakantie
29-oktherfstvakantie
05-novTraining 4Marianne
12-novTraining 5
19-novTraining 6
26-novTraining 7
03-decGeen training
10-decTraining 8Marlon
17-decTraining 9
24-decKerstvakantie
31-decKerstvakantie
07-janKerstvakantie
14-janTraining 10Marlon/Marianne evaluatie
21-janTraining 11
28-janTraining 12
04-febTraining 13Marianne
11-febTraining 14
18-febTraining 15
25-febKrokusvakantie
04-mrtKrokusvakantie
11-mrtTraining 16Marlon/Marianne evaluatie/eindgesprek
18-mrtTraining 17
25-mrtTraining 18
01-aprPasen