Lid worden

Aanmelden

Wil jij je aanmelden bij Apollo 8? Dat kan!

Als je graag een keer wilt meetrainen, kan je dit laten weten bij coördinatoren. Deze kan je bereiken via de Technische Commissie

Aanmelden mini’s

Als je een keer wilt meetrainen, geef dit dan vooraf even door aan de min coördinatoren. Je kunt de mini coördinatoren bereiken via een mail naar minicoordinator@apollo8.nl of jeugdcommissie@apollo8.nl.

Je kan dan 4 weken meetrainen om te kijken of je volleybal een leuke sport vindt. Daarna zal je moeten beslissen of je wilt blijven of toch voor iets anders kiest.

Van de trainer krijg je een inschrijfformulier, waarna Emmy van Harten zorgt dat alle gegevens op de juiste plaats komen. In het begin van het seizoen (september) delen we de nieuwe teams in. Als je dus later instroomt kan het voorkomen dat de teams al compleet zijn. Het kan dus voorkomen dat je na je proefperiode niet direct mee kunt doen met de competitie. Echter in december gaan we de teams opnieuw indelen en kun je dan competitie spelen.

Formulier

Je kan ook hieronder je gegevens invullen. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. Uiteraard kan je ook eerst contact opnemen met onze ledenadministratie als je meer informatie wilt, stuur hiervoor een mail naar de ledenadministratie

 


  • De contributie wordt aan het einde van elke maand betaald per automatische incasso. Kosten voor spelerskaart en een wedstrijdshirt zijn hierin verwerkt.